Food5 B.V.

FOOD5 levert the tasty collection. Wij bieden onze klanten een gevarieerd, complementair en smaakvol diepvriesassortiment aan. The tasty collection vindt u ook terug in onze kennis en ervaring in de totale foodservice markt.

Die expertise combineren we met de flexibiliteit en gedrevenheid van een jonge onderneming. Wij verbinden onze know-how graag aan partners om gezamenlijk oplossingen te vinden in de nationale en mondiale foodservice markt. Ook dat is the tasty collection!

De ‘high five’ van food5

 1. Een gevarieerd, smaakvol kwaliteitsassortiment uit de diepvries
  Met de tasty collection van FOOD5 kunt u uw klanten laten genieten van heerlijke producten. FOOD5 levert een gevarieerd en smaakvol diepvriesassortiment. Onze topmerken voor gebak zijn Millers Banket en Jakery, heerlijke desserts bieden we daarnaast aan van Erhard en Ysco, allemaal bekende merken die exclusief door FOOD5 in de Nederlandse foodservice markt worden geleverd. Op onze pagina Merken leest u meer over de collectie van FOOD5. Aantrekkelijk voor u en voor uw klanten.
 2. Scherpe prijs
  Als jonge onderneming met korte en snelle lijnen zijn we in staat om de producten tegen een scherpe prijs te leveren.
 3. Snelheid en flexibiliteit
  FOOD5 levert logistiek op maat: snel en flexibel. Onze producten worden uit eigen voorraad geleverd. Daardoor zijn wij in staat om uw bestelling snel door heel Nederland te leveren.
 4. Kennis en ervaring
  FOOD5 combineert de flexibiliteit en snelheid van een jonge onderneming met jarenlange kennis en ervaring in de totale foodservice markt. Bij FOOD5 werkt een enthousiast team van gedreven professionals met plezier in het vak en passie voor de foodservice markt.
 5. Samenwerkingspartner in de nationale en mondiale foodservice markt
  Wij verbinden onze know-how graag aan uw onderneming om gezamenlijk oplossingen te vinden in de foodservicemarkt. In Nederland en wereldwijd. Of u nu producent bent van een diepvriesproduct of als groothandel levert aan klanten, FOOD5 werkt graag met u mee!