Over Food5

Food5 levert 'The Tasty Collection'. Wij bieden onze klanten een gevarieerd, complementair en smaakvol diepvriesassortiment aan. 'The Tasty Collection' vindt u ook terug in onze kennis en ervaring in de totale foodservice markt.

Die expertise combineren we met de flexibiliteit en gedrevenheid van een jonge onderneming. Wij verbinden onze knowhow graag aan partners om gezamenlijk oplossingen te vinden in de nationale en Europese foodservice markt.

De ‘High Five’ van Food5

Een gevarieerd, smaakvol kwaliteitsassortiment uit de diepvries

Met de tasty collection van Food5 kunt u uw klanten laten genieten van heerlijke producten. Food5 levert een gevarieerd en smaakvol diepvriesassortiment. Onze topmerken voor gebak zijn Millers Banket, van der Spoel, Holeki en MAG'M. Heerlijke desserts bieden we daarnaast aan van Erhard, Rolph en Rolph en Jacques IJs. Tevens bieden we een complete lijn vegetarische producten van Schouten en mooie echte Italiaanse pasta’s van Zini aan. Allemaal bekende merken die exclusief door Food5 in de Nederlandse foodservice en retailmarkt worden geleverd. Op onze pagina 'Merken' leest u meer over de collectie van Food5. Aantrekkelijk voor u en voor uw klanten.

Funfactor

Plezier en passie voor het vak staan bij ons bovenaan. Met de nodige dosis humor en plezier willen we in een positieve samenwerking met onze klanten de markt bewerken.

Snelheid en flexibiliteit

Food5 levert logistiek op maat: snel en flexibel. Onze producten worden uit eigen voorraad geleverd. Daardoor zijn wij in staat om uw bestelling snel door heel Nederland te leveren.

Kennis en ervaring

Food5 combineert de flexibiliteit en snelheid van een jonge onderneming met jarenlange kennis en ervaring in de totale foodservice en retailmarkt. Bij Food5 werkt een enthousiast team van gedreven professionals met plezier en passie voor het vak.

Samenwerkingspartner in de nationale en Europese markt

Wij verbinden onze knowhow graag aan uw onderneming om gezamenlijk oplossingen te vinden in de foodservice en/of retailmarkt. Of u nu producent bent van een diepvriesproduct of als groothandel of retailer levert aan klanten, Food5 werkt graag met u mee!